Pater Arts speecht de jubilarissen toe

OUD-LEERLINGENDAG
en
ALUMNI PUB

Uitgesteld

 

Goede vrienden “Jubilarissen”,

Hoogstwaarschijnlijk hebben jullie zich ook al de bedenking gemaakt:
“Zal onze oud-leerlingendag op 14 november 2020 wel kunnen doorgaan??!”

Ondertussen is op het college de  “grote vakantietijd” voorbij en is men druk bezig om alles volgens de “corona-eisen” te doen verlopen. En te houden. Geen eenvoudige opdracht!

Zoals we de laatste dagen via de media kunnen vernemen is het heel moeilijk (onmogelijk?) om nu reeds voorspellingen te doen hoe deze “pandemie” in ons land en ook in de naburige en verre landen gaat evolueren.

Bovendien start dit schooljaar op ons college, zoals u misschien reeds vernomen hebt, de fusie met de leerlingen van “de Dames”, die reeds twee jaar apart les kregen in het gebouw of ‘campus Louiza-Marialei’.  Voor directie, leerkrachten en personeel een hele opgave en… bijkomend werk! Ook zij zijn verplicht wegens de coronamaatregelen alle grotere evenementen uit te stellen.

Met dit bericht willen we u, geachte Jubilarissen, onze spijt uitdrukken, dat we deze fel begeerde ontmoetingsdag, – voor sommigen na vele jaren! -, dit jaar niet kunnen organiseren, zeker nu het een activiteit is waarop doorgaans ruim 250-tal genodigden uit verschillende leeftijdsgeneraties samenkomen. Wij zullen u uiteraard persoonlijk op de hoogte brengen van de nieuwe datum zodra we alles op een veilige en comfortabele wijze kunnen laten doorgaan.

Hopend op uw begrip en dat uzelf en “al de uwen” gespaard mogen blijven van deze wereldwijde besmettingsplaag, groeten wij u van harte,

Namens het Bestuur van onze Vereniging,

Luk Arts SJ, Proost

Philippe Thewissen, Voorzitter

Joost Van De Pontseele, Coördinator Young Alumni

Save

Save

Save